Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu

Minie Schreurs-Schreurs

21-04 t/m 23-04-2017

De stijl van haar schilderijen kan het beste omschreven worden als geabstraheerd figuratief, soms ook abstract. Bijna altijd ziet de kijker wat het is en waar het om gaat. Tegelijkertijd krijgt fantasie de vrijheid een eigen weg te zoeken.

In de schilderijen zoekt zij naar een ritmische compositie en komt dan tot bijna geabstraheerde vormen. Daarbij gaat het vooral om kleur. Met haar kleurenpalet brengt zij harmonie in haar werk. Inspiratiebronnen zijn afkomstig uit haar directe omgeving. De interactie tussen het werk en de kijker krijgt daardoor een extra dimensie: haar creativiteit wordt als het ware door de kijker overgenomen en voltooid.

Al meer dan 25 jaar schildert zij. Regelmatig wordt haar werk geëxposeerd en is het te zien op kunstmarkten. Minie heeft lange tijd schilderles gegeven en is daar onlangs mee gestopt. Wel geeft zij op verzoek workshops. Ze is de initiatiefneemster van de Kunstroute Hoevelaken. Deze wordt gehouden het laatste weekend van de maand september. De kunstroute is succesvol, jaarlijks zijn er ongeveer 50 deelnemende kunstenaars.

Informatie: minieschreurs@hotmail.com

Website: www.minieschreurs.exto.nl

 

Exposanten Mini Schreurs-Schreurs
Soort werk Schilderijen en objecten
Data 21 tot en met 23 april 2017
Tijdstip 12:00 - 17:00

Fotogalerij

Synagoge Buren wordt gesponsord door internet marketing specialist VIP marketing

Facebook Twitter