Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu

Steven van Meurs

05-02 t/m 14-02-2021

Met een onderzoekende blik houdt Steven Van Meurs zich inmiddels ruim 20 jaar met de schilderkunst bezig. Aanvankelijk als autodidact, en van 2013 tot 2018 studerend aan de Nieuwe Academie Utrecht, heeft hij een geheel eigen signatuur ontwikkeld.

De schilderijen van Steven Van Meurs vertrekken altijd vanuit een concreet gegeven. De motief-keuze is echter niet aan regels gebonden. De onderwerpen lopen uiteen van dagelijkse objecten en ervaringen tot actuele feiten. Het bronnenmateriaal is daarom gevarieerd en omvat o.a. snapshots, krantenfoto’s en filmstills.

De werken begeven zich vaak op, of rond het grensvlak tussen abstractie en figuratie. Strenge en geometrische vlakken worden gecombineerd met organische en soms in dikke lagen aangebrachte vormen, waarbij ingetogen kleuren de boventoon voeren.

De expositie, getiteld UP2, toont een selectie van werken die in de afgelopen ca. 2 jaar zijn ontstaan. Een unieke gelegenheid om dit bijzondere werk in een fraaie historische context te bekijken.

www.stevenvanmeurs.nl

 

Exposant Steven van Meurs
Soort werk Schilderijen
Data 05-02 t/m 07-02-2021
12-02 t/m 14-02-2021
Tijdstip 10:00 - 17:00

Impressie (klik voor volledige weergave)

     

Synagoge Buren wordt gesponsord door internet marketing specialist VIP marketing

Facebook Twitter