Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu

Rob Reis

06-10 t/m 08-10-2017

Beeldend kunstenaar, natuurliefhebber en hondenman

Rob Reis is een gevoelsmens en beelddenker. Hij schildert intuïtief met helder kleuren en krachtige lijnen. De onderwerpen variëren, maar hebben betrekking op het dagelijks leven van Rob. Vrouwen, honden en katten zijn een geliefd onderwerp. Met een sprankje humor wordt een serieus onderwerp verbeeld. Elk schilderij heeft een boodschap die gevangen wordt met een pakkende titel. Tekenen en schilderen zijn een onderdeel van het bestaan van Rob. Hij uit hiermee zijn emotie, voor hem essentieel voor een gezond bestaan.

Rob van de Dag

Een bijzonder project van Rob Reis is “De Rob van de Dag”. Sinds 25 april 2012 maakt hij een werk op een afmeting van 10×15 cm. Deze verstuurd hij per post. Daar worden mensen blij van! Er zijn al 275 aanvragen gehonoreerd en verstuurd. Op de Facebook van “Rob van de Dag” komt een foto van het werk.

Groter werk

Rob maakt ook groter werk. Op houtschijven van eiken en beuken, leuk voor in de tuin. Of aquarellen van 50x70cm. Of een zogenoemde “Bar-Mail”, een Rob op een bierviltje. Rob Reis werkt ook vaak op opdracht. Alle technieken, maar aquarel is Rob’s favoriet.

 

Exposant Rob Reis
Soort werk Schilderijen aquarel/acryl 
Data 06-10 t/m 08-10-2017
Tijden 12:00 - 18:00

 

Fotogalerij (klik voor een vergroting)

Synagoge Buren wordt gesponsord door internet marketing specialist VIP marketing

Facebook Twitter