Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu

Rob de Heer & Rodi Vroom

24-08 t/m 26-08-2018

Rob De Heer – Fotografische Kunst

Amsterdam 1960

Mijn Kunst

Als kind ben je net een kleine ontdekkingsreiziger; alles heeft zijn eerste keer. Met de jaren verdwijnt de verwondering maar het gevoel en de herinneringen worden opgeslagen in het onderbewuste en komen onder bepaalde omstandigheden plots naar boven.

Met behulp van digitale technieken heb ik  de mogelijkheid om mijn eigen wereld vast te leggen en deze te delen met anderen.  Uit een smeltkroes van herinneringen, gevoel, fantasie en inspiratie zijn de series “De Kanten Wereld”,  “Gevangen Gevoel “  ontstaan. De nadruk ligt bij deze expositie op mijn nieuwe serie “Gevangen Gevoel”

Gevangen Gevoel – Captured Emotions

De serie Gevangen Gevoel – Captured Emotions is gebaseerd op mijn (jeugd)herinneringen. Deze voor mij belangrijke momenten heb ik getracht samen te vatten in mijn collagekunst zodat ik ze kan delen met anderen.

Rodi Vroom

Indonesie 1949

Techniek Raku gestookt

Wat het spannend maakt, is het proces van het ontwerpen van mijn objecten tot het eindresultaat.

Als ik begin heb ik een basis-ontwerp in mijn gedachten en er kunnen gaandeweg eventueel veranderingen in komen. De ervaring leert dat ik toch op mijn basis-ontwerp terug kom.

Mijn voorkeur gaat uit naar het maken van objecten met een strakke vormgeving , het mogen ook ronde vormen zijn.  

Inspiratie doe ik op uit mijn directe omgeving en het kan ook zomaar iets zijn wat ik een aantal jaren geleden eens gezien hebt. Door het combineren met andere materialen zoals bijvoorbeeld: hout, glas en plexiglas geven aan het object een ander effect dan “ alleen maar “ keramiek. Hierdoor worden de mogelijkheden vrijwel onbeperkt.

Als u het mij vraagt “wat is de charme van het Raku stoken ?”  kan ik alleen maar zeggen, het is op een creatieve manier ontspanning.

Gerelateerde links

 

Exposant Rob de Heer & Rodi Vroom
Soort werk Fotografie, digitale kunst en keramiek
Data 24-08 t/m 26-08-2018
Tijdstip 13:00 - 17:00

 

Fotogalerij (klik voor vergroting)

Synagoge Buren wordt gesponsord door internet marketing specialist VIP marketing

Facebook Twitter