Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu

Nicolien Kort & Rob Rietveld

15-03 t/m 17-03-2019

Over Nicolien Kort

Nicolien Kort woont in Culemborg. Naast haar werk in de zorg is ze in haar vrije tijd altijd creatief actief geweest. Ze is begonnen met keramiek. Toen de kinderen het huis uit waren, kreeg ze thuis meer ruimte om te gaan schilderen op grote doeken.

De laatste tijd werkt ze ook in een schildersgroep van Lieke Jongeneelen. Lieke geeft les in abstract schilderen. Door deze cursus heeft ze haar eigen stijl ontwikkeld.

Nicolien werkt met acrylverf en gebruikt verschillende technieken. Op diverse plaatsen in de regio heeft ze eerder geëxposeerd. In 2017 won ze de eerste prijs bij de Leerdamse Kunstvierdaagse met een abstract schilderij.
Ze vindt dat het tijd is om haar nieuwste werk in kunststad Buren te laten zien.

Over Rob Rietveld

Rob heeft in een grijs verleden twee beelden gemaakt onder begeleiding van Taeke de Jong, beeldhouwer in Kamerik. Vier jaar geleden kwam hij in Culemborg wonen, wat de gelegenheid bood om het beeldhouwen weer op te pakken, nu in de leer bij Anneke Wessels. Met een verbeterde techniek is Rob zelfstandig verder gegaan. Zijn favoriete steensoorten zijn albast, serpentijn en springstone. Hij maakt vooral abstracte en soms ook geometrische beelden. In de synagoge laat Rob met zijn gitaar ook zijn muzikale kant horen.

 

Exposanten Nicolien Kort 
Rob Rietveld
Soort werk Schilderijen en beelden
Data 15-03 t/m 17-03-2019
Tijdstip 13:00 - 17:00

Impressie (klik voor vergroting)

Synagoge Buren wordt gesponsord door internet marketing specialist VIP marketing

Facebook Twitter