Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu

Marly Freij

02-06 t/m 05-06-2017

Van 2 t/m 5 juni 2017 worden de schilderijen tentoongesteld van Marly Freij, beeldend kunstenaar uit Zeist.

Op een geheel eigen wijze maakt ze landschappen, zeezichten en vrouwenportretten, waar u een selectie van kunt zien tijdens deze tentoonstelling. Haar landschappen en zeezichten zijn vergezichten en geven het gevoel kilometers ver te kunnen kijken. Ze hebben geen uitgewerkte details, zodat de kijker er zijn verbeelding in kwijt kan en eigen interpretatie aan kan geven. Om dit te onderstrepen hebben de meeste van haar vergezichten geen titel.

De laatste tijd legt ze zich ook toe op het maken van grote vrouwenportretten. De gezichten vallen voor een groot gedeelte weg in de rijk bewerkte en kleurrijke achtergrond. De achtergrond speelt haast de hoofdrol. Door het experimenteren met diverse schilderstechnieken, zijn in deze schilderijen bijzondere structuren en effecten ontstaan, die u van dichtbij zou moeten bekijken.

De schilderijen zijn vaak expressief en kleurrijk, soms ingetogen en sereen. Marly houdt van experimenteren met diverse materialen en  technieken en zoekt telkens de uitdaging. Dit resulteert in een gevarieerde collectie.

Een aantal galeries heeft werk van haar opgenomen in de vaste collectie. Meer informatie is te lezen op haar website www.marlyfreij.exto.nl

 

Exposant Marly Freij
Soort werk Schilderijen
Data 02-06 t/m 05-06-2017
Tijdstip 13:00 - 17:00

Let op: Ook maandag 5 juni - 2e pinksterdag - geopend

Fotogalerij

Synagoge Buren wordt gesponsord door internet marketing specialist VIP marketing

Facebook Twitter