Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu

Leena Blom

05-10 t/m 21-10-2018

De in Finland geboren Leena Blom zal haar werk tentoonstellen tijdens de weekenden van 5-7 oktober, 12-14 oktober en 19-21 oktober a.s. in de Synagoge in Buren.

Leena heeft door haar internationale achtergrond dat zich over drie continenten verspreidt, diverse invloeden meegekregen in haar vorming als kunstenaar. In Australië heeft ze het vak kunst en grafische design gevolgd wat toegang geeft tot een vervolgopleiding in de gekozen richting. Tijdens deze opleiding ontving ze het ‘Coca Cola award for promising young artists’ dat uitgereikt werd aan een exposerende jonge kunstenaars. Het vervolg is nooit gekomen op de formele opleiding maar ze is nooit gestopt met tekenen en ontwerpen. Als autodidact heeft ze diverse onderwerpen en richtingen geëxploreerd. Kleding, tassen, meubels en woningen zijn aan haar creatieve uitingsdrang niet ontsnapt.

Haar werken van nu worden geïnspireerd door kleur, lichtval en een hang naar het stationaire en stilistische in contrast tot de drukte en beweging van alledag. Ze zoekt rust in haar schilderkunst door een uiting te geven aan schoonheid zoals zij dat beleeft. De schilderijen die tentoongesteld worden combineren een klassieke stijl met een eigentijdse kleurgebruik waardoor ze het genre stilleven haar eigen draai geeft. De alledaagse onderwerpen worden in een niet alledaags licht gepresenteerd. Haar favoriete medium is olie op doek.

Gerelateerde links

Exposant Leena Blom
Soort werk Schilderijen
Data 05-10 t/m 07-10-2018
12-10 t/m 14-10-2018
19-10 t/m 21-10-2018
Tijdstip 13:00 - 17:00

Impressie

Synagoge Buren wordt gesponsord door internet marketing specialist VIP marketing

Facebook Twitter