Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu

Heleen Wilke, Magda Snijders en Carolien Oostveen

7 t/m 9 november 2014

De kwetsuren tekenen ons leven, ons lichaam en onze ziel

In het tweede weekend van november stelt de kunstenaarsgroep De Nauw zich voor met haar eerste gezamenlijke expositie. Magda Snijders, Heleen Wilke en Carolien Oostveen kiezen een gezamenlijk thema en benaderen deze elk op hun eigen wijze. In tekeningen, in keramische vormen en in collages.

Heleen Wilke

Heleen Wilke (1949 woont en werkt in Tiel) probeert in haar werk uitdrukking te geven aan de thema’s verbinding en autonomie.  Voor deze expositie maakt zij een serie portretten.  Wat gaat er achter de facade van een mens schuil. Kan ik dat van iemands gezicht lezen? Wie is die mens?

Magda Snijders

Magda Snijders (1949, woont en werkt in Klarenbeek) experimenteert met klei. Zij kiest voor een viertal invalshoeken. Allereerst probeert ze het fragiele van klei tot uitdrukking te brengen. Daarnaast verbindt ze het met andere materialen. Ze werkt met kleitablatten waarop boodschappen mogelijk zijn. En zij maakt silhouetten van mensen die ‘een lel van het leven’ hebben gekregen. 

Carolien Oostveen

Carolien Oostveen (1970, woont en werkt in Utrecht) Haar onderzoek in haar kunstwerken gaat over wat de betekenis is van autonomie. Hoe wij als mens omgaan met (on)afhankelijkheid, en de angsten die hiermee gepaard gaan. Macht, angst, dominantie, intimiteit, dynamiek in groepen en relaties zijn thema’s die haar fascineren. www.carolienoostveen.nl

 

Exposanten Heleen Wilke 
Magda Snijders
Carolien Oostveen
Soort werk Foto's en schilderijen
Data 7, 8 en 9 november 2014
Tijdstip 12:00 - 17:00

Let op: Aangepaste openingstijden

 

Impressie (klik voor een vergroting)

Synagoge Buren wordt gesponsord door internet marketing specialist VIP marketing

Facebook Twitter