Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu

Burense jongeren exposeren hun zelfgemaakte kunst

12 en 19 januari

De voorbereidingen

Met steun van de Culturele Raad Buren heeft Synagoge Buren jongeren in haar gemeente kennis laten maken met kunst. Onder begeleiding van een professioneel kunstenaar leerden jongeren van groep 6, 7 en 8 hun eigen kunstwerk te maken.

De jogngeren konden kiezen uit drie verschillende disciplines, namelijk beeldhouwen, schilderen of fotografie. Voor iedere discipline werd een ervaren kunstenaar aangetrokken om de fijne kneepjes van het vak bij te brengen.

Bij Gerard Akerboom, maakte men kennis met beeldhouwen, bij Margo Vonk met schilderen, en bij George Burggraaff alles over fotograferen.

Het niveau van deze jongelingen is van een grootse klasse. In velen van hen schuilt een ware kunstenaar waar we wellicht in de toekomst nog veel van horen. Het resultaat kunt u bekijken tijdens de gezamenlijke expositie op 12 en 19 januari in de synagoge van Buren. Laat deze kans niet aan u voorbij gaan, want misschien ontmoet u nu al de kunstenaar die straks heel beroemd wordt.

De expositie wordt op zondag 12 januari om 13:00 feestelijk geopend met een hapje en een drankje, waarna u de werken in de drie verschillende kunstgebieden kunt bewonderen.

De synagoge aan de Kniphoek 14 in Buren is gratis te bezoeken van 13.00  tot 17.00 uur.

De voorbereidingen

De voorbereidingen

-

Impressie (klik voor vergroting)

Synagoge Buren wordt gesponsord door internet marketing specialist VIP marketing

Facebook Twitter