Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu

Monica Fuhrwerk - Tineke Labrujere - Tessi Schenk

23 t/m 25 september 2016

Monica Fuhrwerk en Tineke Labrujere zijn gegrepen door het werken met wol en zijde.   Voor deze expositie hebben zij zich laten inspireren door de kleuren uit de natuur en de schilderijen van Marc Rothko. In deze serie grote wandkleden zijn ze op zoek gegaan naar een verstilde sfeer. Meerdere lagen wol en zijde zijn in verschillende kleuren gebruikt om diepte en verstilling te bereiken. 

Tessi Schenk is keramiste/pottenbakster in Eck en Wiel. Zij heeft zich gespecialiseerd in het werken met porselein. Werken met porselein op de draaischijf is heel secuur en vereist grote concentratie. Het doel is zo dun mogelijk potten te maken, die na het bakken soms doorschijnend zijn.

Deze worden geglazuurd, soms in kleur en soms bedekt met vilt. Hierin werkt zij samen met Tineke Labrujere. Het werk houdt het midden tussen ambacht en toegepaste kunst.

Bezoek

Zij nodigen jullie graag uit om op 23, 24 of 25 september 2016 hun werk te komen bekijken in de Synagoge van Buren, Kniphoek 14, Buren (Gld). De openingstijden zijn van  13.00 uur - 17.00 uur.

 

 

Exposanten Monica Fuhrwerk
Tineke Labrujere
Tessi Schenk
Soort werk Wol, zijde en keramiek
Data 23 t/m 25 september 2016
Tijdstip 13:00 - 17:00

Impressie

Synagoge Buren wordt gesponsord door internet marketing specialist VIP marketing

Facebook Twitter