Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu

Vera Wurpel | Marijke Maijer | Saskia Wurpel

8-10 AUG / 15-17 AUG / 22-24 AUG

Vera Wurpel

Voor Vera Wurpel is klei een inspirerend materiaal vanwege de vele mogelijkheden: van gebruikskeramiek tot beeldend werk, al dan niet in combinatie met elkaar.

Het vormt een verbinding met alle aspecten van het leven, van de alledaagse bezigheden, zoals bloemen mooi in een vaas schikken, tot momenten van bezinning over ervaringen en gebeurtenissen.

Vera Wurpel heeft zich ontwikkeld door het nemen van lessen bij ervaren, professionele keramisten en beeldend kunstenaars.

Exposities: Galerie Libbe Venema 2008/Galerie de Opsteker 2010

Deelname jubileumexpositie Museum de Zwarte Tulp in Lisse 2010/ 2011

Marijke Maijer

Marijke Maijer laat zich in haar werk inspireren door structuren en ritmes uit de natuur. Ook de tinten die zij gebruikt zijn daar veelal aan ontleend.

Door een eigen gebruik van verschillende (natuurlijke) materialen wil zij de kijker een heel ‘eigen wereld’ binnen leiden.

Zij is aangesloten bij de QS2textielgroep waarmee zij in 2010 heeft geëxposeerd in het Rijksmuseum voor Oudheden te Leiden en in 2011/12 in het Huizer Museum. Dit voorjaar exposeerde zij met deze groep in het Agrarisch bedrijvencentrum in Dronten.

Marijke Maijer volgde een opleiding bij de Rietveldacademie.

Zie voor meer informatie over haar werk en exposities www.qs2textielgroep.nl en marijkemaijer.exto.nl.

Saskia Wurpel

Saskia Wurpel maakt (abstracte) schilderijen waar kleur een belangrijke rol speelt. Zij vormen een mooie combinatie met haar objecten die gemaakt zijn van verschillende (gevonden) materialen. Met deze materialen probeert zij een poëtisch, veelal licht gevoel, tot expressie te brengen.

Zij volgde een opleiding grafische vormgeving aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag en heeft zich daarna ontwikkeld tot vrij kunstenaar.

Zie voor meer informatie over haar werk en exposities www.saskiawurpel.nl.

 

Exposanten Saskia Wurpel
Vera Wurpel
Marijke Maijer
Soort werk Keramiek, objecten, schilderijen en textiel
Data 8 t/m 10 augustus 2014
15 t/m 17 augustus 2014
22 t/m 24 augustus 2014
Tijdstip 13:00 - 17:00

 

Fotogalerij (klik voor een vergroting)

Synagoge Buren wordt gesponsord door internet marketing specialist VIP marketing

Facebook Twitter