Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu

Gonnie van Schaik & Greet Reinders

11-04 t/m 13-04-2014

Gonnie van Schaik

Mijn naam is Gonnie van Schaik. Mijn schilderlessen heb ik gevolgd bij de Stichting Creatieve Vorming te Tiel. Door die opleiding in een Master Class gekomen en van diverse docenten en kunstenaars les gehad. Ook aan een project voor het Anjerfonds meegewerkt, dit alles o.l.v. kunstenaar Rinke Nijburg. In 1988 een kerstkaart ontworpen voor de Rabo Bank.

Vormen, structuur, kleuren en eenvoud zijn een belangrijk onderdeel in mijn schilderijen. Inspiratie haal ik meestal uit de natuur, soms abstract dan weer surrealistisch werk. Ook maak ik graag materie schilderijen. Compositie van natuurlijke materialen op doek. Ben sinds 2011 begonnen met bronsgieten. 

Greet Reinders

Greet Reinders, woonachtig in Tiel, beeldhouwt sinds 2002. Geinspireerd door docenten Leo Musch en diverse kunstenaars op landgoed Quadenoord komen onder haar handen grote brokken steen tot leven. De vorm, het gevoel bij een steen zijn hierbij haar leidraad. 

Haar beelden zijn abstract figuratief en veelal uitgevoerd in speksteen of serpentijn. Ook op het vlak van schilderen is zij niet onverdienstelijk. Groot, kleur- en fantasierijk zijn duidelijke kenmerken van haar, veelal in acryl uitgevoerde, schilderijen.   

 

Exposanten Gonnie van Schaik & Greet Reinders
Soort werk Schilderijen en Beelden
Data 11-04 t/m 13-04-2014
Tijdstip 13:00 - 17:00

 

Impressie (klik voor vergroting)

Synagoge Buren wordt gesponsord door internet marketing specialist VIP marketing

Facebook Twitter