Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu

Bonnie Bouman - Van der Poel

09-04 t/m 18-04-2021

Corona mededeling: Vanwege het coronavirus is de expositie van Bonnie Bouman van 27 maart t/m 5 april 2020 geannuleerd. De nieuwe datum staat reeds gepland op 9 t/m 18 april 2021.

Expositie - 27 maart t/m 5 april 2020 geannuleerd

“Het in eenvoud verbeelden van het kleine genieten.”

Illustraties/Pentekeningen binnen het thema: Stilstaan bij het eenvoudige, dagelijkse genieten; dat is groots. Lichtpuntjes, je moet ze wel willen zien. Klein geluk. Geïnspireerd door de omgeving, natuur. Fijne momenten op fijne plekken met een lekker kopje koffie. Samen delen. Stilstaan om verder te kunnen gaan. “De Grote vreugde om de kleine dingen, is het kleine geheim van het grote geluk!”

Over Bonnie

Na jarenlang in opdracht en veel nagetekend en geschilderd te hebben, ontwikkelde ik de behoefte om te onderzoeken wat mijn eígen handschrift is, en waar ik waarde aan hecht: wanneer is het ‘vanbonnie’?

Veel cursussen, workshops en eigen ontdekkingen brachten mij uiteindelijk naar de driejarige opleiding aan de Filarski Academie, alwaar ik ben afgestudeerd als beeldend kunstenaar. Hier heb ik mijzelf verder creatief en persoonlijk kunnen ontwikkelen en ontdekt waar ik zelf blij van word. Wat ik eigenlijk al wist, werd tijdens dit pad steeds meer bevestigd; ik word blij van het alledaagse, het eenvoudige. Ik wil laten zien dat het geluk hem in de ‘kleine’, meest gewone, dagelijkse dingen zit.

L I C H T P U N T J E S !
Hecht daar waarde aan! Iedereen heeft ze nodig.
We kunnen niet zonder.
Kleine dingen zijn groots!

Deze missie is mij meegegeven door mijn lieve vader, die maar 54 mocht worden, altijd hard gewerkt heeft, nooit klaagde en genoot van deze kleine waardevolle momenten als; bakkie koffie met wat lekkers en even kletsen als beloning na het harde werken.

Met het in eenvoud uitvoeren van mijn werk, ben ik geïnspireerd door oa Klaas Gubbels. Hij verbeeldt de ogenschijnlijke eenvoud van het alledaagse zo prachtig. Ik voel herkenning in zijn werk, en word er blij en rustig van.

 

Exposant Bonnie Bouman - Van der Poel
Website vanbonnie.nl
Data 09-04 t/m 11-04-2021
16-04 t/m 18-04-2021
Tijdstip 10:00 - 17:00

Klik voor volledige weergave

Gerelateerde links

Synagoge Buren wordt gesponsord door internet marketing specialist VIP marketing

Facebook Twitter