Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu

Sil van Beekum & Linda Groen

07-04 t/m 09-04-2017

Linda Groen en Sil van Beekum exposeren graag samen hun schilderwerk en beelden.

Linda Groen schildert sinds 2009. Zij heeft les van Lydia van Domburgh. Linda laat zich inspireren door diverse vormen van abstracte kunst, zij schildert in een eigen vertaling karakteristieke 'koppen'. Soms in felle kleuren, soms in mooie tinten grijs en wit. Linda houdt van grote werken en gebruikt verschillend materiaal, waarin zij met veel gevoel voor compositie en kleur haar eigen interpretatie op het doek zet. Linda werkt ook in opdracht, kiest dan de kleuren en vormen zoals zij in de omgeving het best tot uitdrukking komen.

Sil van Beekum is sinds 2008 serieus met beeldhouwen bezig. Zij werkt in de beeldhouwwerkplaats op landgoed Oosterbeek in Den Haag. Sil werkt met verschillende soorten steen; zij laat zich inspireren door de vorm van de steen, de kleur, het karakter. Sil houdt van ronde, organische vormen. Abstracte mensfiguren. Ze bewaart vaak nog iets van de oorspronkelijke steen. De laatste beelden die zij maakte komen mee naar Buren en laten dit op overtuigende wijze zien. Sil maakt beelden voor binnen en buiten.

Linda en Sil nodigen ieder van harte uit voor deze eerste gezamenlijke expositie. De schone zusjes willen hun schilderijen en beelden elkaar in deze expositie fraai laten versterken. 

 

Exposanten Sil van Beekum & Linda Groen
Soort werk Schilderijen en beelden
Data 7 t/m 9 april 2017
Tijdstip 13:00 - 17:00

Impressie (klik voor vergroting)

Synagoge Buren wordt gesponsord door internet marketing specialist VIP marketing

Facebook Twitter