Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu

Anneke Snoep

6 t/m 8 maart & 13 t/m 15 maart 2015

Vanaf haar vroege jeugd is Anneke geboeid geweest door de schilderkunst, daarin gestimuleerd door haar vader die zelf een gedreven kunstschilder was. Ze trok er vaak met hem op uit om te tekenen en te schilderen, en in de weekenden werden meestal musea en tentoonstellingen bezocht.

Na haar werkzame leven als lerares kwam er meer tijd om zich verder in de schilderkunst te ontwikkelen. Ze is toen lessen gaan nemen bij de schildergroep “Kunstwerk” onder leiding van beeldend kunstenaar Ab Krook.

Hoewel haar werk divers is, wordt zij het meest gefascineerd door abstract werk en portretten, uitgevoerd in acryl- en olieverf of een combinatie daarvan.

Haar abstracte werk heeft vaak een duidelijk mystieke en kosmische uitstraling, een weerspiegeling van haar innerlijke zoektocht naar de zin van het leven.

Haar fascinatie voor portretten heeft eenzelfde oorsprong. Wanneer de ogen  het karakter van de geportretteerde gaan weerspiegelen, geeft dat haar een intens gevoel van dankbaarheid en blijdschap.

Zij signeert haar werk met “ANNA”, geschreven in ronde letters, wat zij een mooi compact woord vindt.

Voor meer impressies van haar werk zie: www.kunstwerkgroep.nl/annekesnoep

 

Exposant Anneke Snoep
Soort werk Schilderijen
Data 6 t/m 8 maart 2015
13 t/m 15 maart 2015
Tijdstip 13:00 - 17:00

 

Impressie (klik voor vergroting)

Synagoge Buren wordt gesponsord door internet marketing specialist VIP marketing

Facebook Twitter