Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu

Expositie Heleen van Dijken, Bert van Mourik en Bert van Santen

23-11 t/m 25-11 & 30-11 t/m 3-12

Foto’s, schilderijen in gemengde technieken, sculpturen en boeken in gemengde technieken.

Let op: openingstijden van  12.00 – 17.00 uur

Heleen van Dijken , Tricht

In het fotograferen van Heleen van Dijken is het landschap de laatste jaren het onderwerp van  haar aandacht geweest en het meest aanwezig in haar portfolio. Haar inspiratie ligt in de plekken die zij goed denkt te kennen, maar haar steeds weer verrassen.  In deze tentoonstelling laat zij drie van deze plekken zien.

Bert van Mourik, Tricht 

Bert van Mourik (1947)  schildert in gemengde technieken op papier en doek. Het worden vaak abstracties in organische kleuren, waarin door het spelen met verschillende materialen  3D-achtige effecten worden bereikt.

Bert van Santen, Echteld

Het werk van Bert van Santen (1958) omvat meerdere disciplines o.a. schilderijen in olie en mixed media: sculpturen, assemblages, werk op papier, gemengde technieken en boeken in gemengde technieken.

De boeken vormen een fundamenteel onderzoek naar thema’s die van Santen ook in andere disciplines hanteert, zoals mythologie, filosofie en antropologie. De gebruikte materialen zijn o.a. lood, koper, zand, as, foto’s, olie- en acrylemulsies en gedroogde natuurlijke materialen.

Synagoge Buren wordt gesponsord door internet marketing specialist VIP marketing

Facebook Twitter