Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu

Elly en Joop Leliveld

29-11 t/m 01-12 2013

Elly Leliveld

Na haar periode als docente creatieve vakken in het middelbaar onderwijs ontwikkelde Elly zich als Beeldend Kunstenaar in de discipline Abstracte Schilderkunst.

Reeds 25 jaar is zij bekend bij diverse galeries en kunstmanifestaites in Nederland. Haar voorkeur gaat uit naar geballoteerde kunstmarkten, waar zij haar enthousiasme rechtstreeks kan delen met het publiek. Zij werkt uitsluitend met acrylverf op linnen, de door haar toegepaste combinatie van dekkende en transparante kleurlagen geven haar werk een eigen signatuur in warme en fraaie composities. Haar belangrijkste inspiratiebron zijn geabstraheerde onderwerpen uit de natuur zij kiest echter bewust voor de suggestie waardoor er voldoende ruimte blijft voor de fantasie van de kijker en titels overbodig zijn.

Joop Leliveld

Kunstakademie Arnhem, reclame ontwerpen en vormgeven, interieurontwerpen, docent Tekenen-Handenarbeid en Beeldend Kunstenaar. 

In deze volgorde verliep zijn carriere, veelzijdig en afwisselend echter met een alles verbindende rode draad: Scheppend bezig zijn. Als schilder kan hij dit ook volledig waarmaken, zijn werk kenmerkt zich door het gebruik van primaire kleuren met kwast en paletmes. Zijn belangrijkste thema is Beweging. Tevens schildert hij ook regelmatig geabstraheerde onderwerpen.

Samenvattend: hijwerkt zowel figuratief abstract als non figuratief abstract.

 

Exposanten Elly en Joop Leliveld
Soort werk Schilderijen
Data 29 november t/m 1 december

Let op afwijkende openingstijden - 11:00 - 17:00

Fotogalerij (klik voor een vergroting)

Synagoge Buren wordt gesponsord door internet marketing specialist VIP marketing

Facebook Twitter