Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu

Keramiek en Schiderijen

26-28 oktober & 2-4 november

Hetty de Jongh

Hetty de Jongh (1958) werkt al vele jaren vanuit haar pottenbakkerij Klei-allerlei in Ophemert. Ze laat zich inspireren door haar leefomgeving (het rivierenlandschap), de seizoenen, mensen maar bovenal door haar gezin.

Klei is haar passie, haar taal om zich uit te drukken. Ze blijft op zoek naar balans, in haar werk en haar leven. Ze is blij met de samenwerking met Monique Mortier. Het vult elkaar aan en geeft een goed evenwicht.

Monique Mortier

Monique Mortier (1959) woont sinds deze zomer in Ophemert. De laatste jaren heeft schilderen een vaste plaats in haar leven veroverd. Vanuit haar nieuwe woonplaats doet zich de kans voor om haar werk te exposeren samen met keramiste Hetty de Jongh-Polderman. 

Vorig jaar beëindigde ze haar praktijk voor stervens- en rouwbegeleiding. Daar kijkt ze met veel voldoening op terug. Nu gaat ze met acrylverf en gemengde technieken op het doek in gesprek. Wat van binnen leeft en waar ze van buiten op reageert. Deze heen en weer gaande beweging leidt tot intense kleuren en verrassende vormen; een levend samenspel.

Galerij foto's

Gerelateerde links

Synagoge Buren wordt gesponsord door internet marketing specialist VIP marketing

Facebook Twitter