Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu

Vonk exposeert. Aike, Kyara, Suze, Thea en Margo Vonk exposeren

30-03 - 01-04 Openingstijden van  13.00 – 17.00 uur

(expositie één dag verlengd, dus ook open op 2e paasdag)

Foto’s, etsen, schilderijen, aquarel en olieverf, tekeningen, keramiek en installaties.

Aike Vonk, Utrecht

Elk materiaal laat zich door Aike (1994) omvormen in iets moois. Het was dan ook een moeilijke studiekeuze: kunstacademie of aardwetenschappen. Weliswaar is kunst niet de keuze van haar studie, maar hopelijk blijft ze daar wel aandacht aan besteden. Zodat we van haar werk kunnen blijven genieten!

Kyara Vonk, Utrecht

De kunst van Kyara (1993) laat zich moeilijk vast leggen. Ze kookt de sterren van de hemel en dat verdwijnt allemaal in de magen van dankbare eters. Ze maakt prachtige muziek, maar de klanken verdwijnen in de lucht. En nu maakt ze spannende creaties, alleen wezenlijk tijdens de expositie.

Suze Vonk, Nieuwerkerk aan de IJssel

Kijken en genieten, alles wat van waarde is wordt vastgelegd door Suze (1990). In haar opleiding design heeft Suze allerlei technieken uitgeprobeerd, maar via de fotografie is haar zegkracht het grootst en laat ze andere mensen meegenieten van de schoonheid om ons heen.

Thea van Dijk-Vonk, Zevenbergen

Er is meer tussen hemel en aarde, daar is Thea (1962) van overtuigd. De taferelen die Thea schildert, nemen je mee naar een fabelachtige wereld waar je rond kan dwalen en rustig van wordt.

Margo Vonk, Buren

Samen met vriendinnen bijkletsen bij een glaasje wijn, daarbij spettert het plezier van het doek. Margo (1960) wil mensen aan het (glim)lachen krijgen en dat mag u zelf uitproberen met de dikke vrouwen of haar schapen, koeien, kippen etc.

Bert Vonk, Rotterdam

Onze vader en opa, Bert (1927-2006) was een harde werker. Pas in de VUT nam hij weer tijd om te schilderen. Net als zijn werk, pakte hij dat met veel inzet op en kon hij al snel de oude meesters perfect naschilderen. Want dat was zijn passie. Schepen in de haven met veel lucht. 

 

Exposanten Aike Vonk
Kyara Vonk
Suze Vonk
Thea van Dijk - Vonk
Margo Vonk
Bert Vonk
Soort werk Foto’s, etsen, schilderijen, aquarel en olieverf, tekeningen, keramiek en installaties.
Data 30 en 31 maart 2013
Tijdstip 13:00 - 17:00

 

Impressie (klik voor een vergroting)

Synagoge Buren wordt gesponsord door internet marketing specialist VIP marketing

Facebook Twitter