Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu

Annette Ploegmakers - Schilderijen

18-20 mei

Ik zal mij even voorstellen en iets over mijzelf vertellen. Ik ben Annette Ploegmakers-van Schaijk en woon in Beusichem in de gemeente Buren. Wij hebben twee  volwassen kinderen, schoonzoons en een kleinzoon.

Ik maak van af mijn jeugd muziek. Ik speel gitaar en zing met eigen begeleiding. Van enkele liedjes is voorheen een single uitgebracht. Creativiteit zit in onze genen. Mijn moeder was creatief  en heeft haar leven lang kleding gemaakt voor anderen. 

Ik maak ook veel van mijn kleding zelf omdat ik daar veel plezier aan beleef. Mijn broer en zussen zijn creatief, ieder op een ander vlak. Keramiek maken was ook iets waarin ik mijn creativiteit kwijt kon en volgde ook daarvoor een opleiding.

In 2002 werd ik opgenomen in het ziekenhuis omdat ik een slagaderlijke bloeding kreeg in mijn hoofd. Ik balanceerde op het randje van mijn leven. Ik was halfzijdig verlamd maar  herstelde na een ingrijpende operatie in het Radboudziekenhuis en de daaropvolgende therapie  in de St Maartenskliniek te Nijmegen.

 

Tijdens mij revalidatie bij de activiteitenbegeleiding  maakte ik kennis met het maken van tekeningen en  schilderijen. Toen ik weer thuis kwam speelde ik weer een beetje gitaar na veel oefenen .

Gelukkig  herstelde ik helemaal van mijn  halfzijdige verlamming . Ik nam toen  penselen ter hand en zo schilderde ik mijn eerste werk. Ik volgde  een cursus schilderen met acryl en dat geeft mij nog steeds veel inspiratie. 

Inmiddels ben ik tien jaar verder en wil ik anderen graag kennis laten maken met de diversiteit van mijn  werken  tijdens de expositie in de synagoge te Buren.

U bent van harte welkom.

 

Annette.

 

Impressie

     

Synagoge Buren wordt gesponsord door internet marketing specialist VIP marketing

Facebook Twitter