Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu

Jeugdige kunstenaars in Buren

15/16 en 22/23 december

De voorbereidingen

Met steun van de gemeente heeft Synagoge Buren de Burense jeugd kennis laten maken met kunst. Onder begeleiding van een professioneel kunstenaar leerden kinderen van groep 6, 7 en 8 hun eigen kunstwerk te maken.

De kinderen hebben kunnen kiezen uit drie verschillende disciplines, namelijk keramiek, aquarel of sculpturen. Voor ieder discipline werd een ervaren kunstenaar aangetrokken om de fijne kneepjes van het vak bij te brengen. Bij Hetty de Jongh, maakte men kennis met keramiek, bij Berga Hartmanns met aquarel, en bij Erik de Jong alles over het maken van sculpturen.

Het niveau van deze jongelingen is van een grootse klasse. In velen van hen schuilt een ware kunstenaar waar we wellicht in de toekomst nog veel van horen. Het resultaat kunt u bekijken tijdens de gezamenlijke expositie op 15/16 en 22/23 december in de synagoge van Buren. Laat deze kans niet aan u voorbij gaan, want misschien ontmoet u nu al de kunstenaar die straks heel beroemd wordt.

De expositie wordt op zaterdag 15 december om 13:30 geopend door wethouder Van der Donk-van Andel van de Gemeente Buren, waarna u de werken in de drie verschillende kunstgebieden kunt bewonderen.

De synagoge aan de Kniphoek 14 in Buren is gratis te bezoeken van 13.00  tot 17.00 uur.

De voorbereidingen

De voorbereidingen

-

Fotogalerij

Synagoge Buren wordt gesponsord door internet marketing specialist VIP marketing

Facebook Twitter