Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu

Kunstcollectief Keercamp

14, 15 en 16 september 2012

KCK is een samenwerkingsverband van Nel Anbeek, Mary Ann Arents, Marijke Bressers en Wytske Bolt. We hebben elkaar leren kennen bij het Utrechts Centrum voor de Kunsten en zijn op een gegeven moment samen verder gegaan. Hoewel we allemaal anders zijn en ook heel verschillend werken, kunnen we elkaar inspireren en, waar nodig, adviseren.

Nel Anbeek

Nel Anbeek: maakt schilderijen, collages en beelden. Ze gaat  bij haar schilderijen meestal uit van de realiteit, maar geeft daar vaak haar eigen verknipte versie van. Daarnaast zijn teksten ook vaak het uitgangspunt. Zij haalt haar inspiratie uit mensen, de natuur en constructies.

Mary Ann Arentz

Mary Ann Arentz: maakt abstracte collages en schilderijen. Het toeval speelt daarin een belangrijke rol: elk moment en elke plaats kan een nieuw idee opleveren. Werk wordt dikwijls gerecycled, ook als ze er niet helemaal van overtuigd is: versnipperd, verscheurd, samengevoegd met ander werk en opnieuw gebruikt. Zo gaat niets verloren en ontstaan verrassende combinaties.

Marijke Bressers

Marijke Bressers: maakt abstracte schilderijen en collages. Zij is vooral geïnspireerd geraakt tijdens haar lange wandelingen in de natuur. De grote diversiteit, veelkleurigheid en de prachtige structuren (o.a. van boomschorsen) hebben haar ertoe gebracht om in haar werk steeds meer gebruik te maken van diverse materialen, kleur, vorm, structuur en transparantie.

Wytske Bolt

Wytske Bolt: maakt grotere kinetische objecten en installaties. Zij is vooral geïnspireerd door beweging en geluiden. De techniek is belangrijk bij de totstandkoming van haar werk.

De tentoonstelling geeft een kleine selectie uit het werk van de bovengenoemde kunstenaars.

Aanvullende informatie is te vinden op www.wytskebolt.nl en www.atelierkeercamp.nl

Impressie

Synagoge Buren wordt gesponsord door internet marketing specialist VIP marketing

Facebook Twitter