Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu

Heleen Wilke en Wim Kemperman

15-november t/m 17-november-2013

Wim Kemperman

Geboren in Borne op 23 februari 1947 en opgegroeid in Rhenen. Wim heeft vanaf zijn 15e belangstelling gehad voor de design kant van productontwikkeling. Een academisch opleiding was in die tijd geen optie. De belangstelling is echter altijd gebleven.

In 1985 krijgt hij de kans om in het bedrijf waar hij werkte een beddencollectie (zie foto) te ontwikkelingen in het duurdere marktsegment.

In dezelfde periode is hij lid geworden van “de toets” een vereniging van amateur- en beroepskunst schilders. En daarvan is hij nog steeds actief lid van. Vanaf 1990 volgt hij een opleiding in de techniek van glas in lood, tiffany en fusing. Deze technieken soms aangevuld met brandschilderen past hij toe in zijn werk “schilderen met glas”.

www.glasinloodkemperman.nl

Heleen Wilke (Tiel 1949)

In 1966 heeft Heleen een opleiding gevolgd voor docent handvaardigheid en is 15 jaar werkzaam geweest als docent beeldende vorming. Heleen is lid van KV Werkplek de kunstenaarsvereniging in Tiel. Kleur en lijn zijn de belangrijkste elementen.Ze experimenteert graag met verschillende materialen om een mooie textuur op het doek te krijgen. De mens is haar belangrijkste thema: ‘wat bindt mensen en waar staat de mens alleen’. Ze is op zoek naar de tegenstelling tussen verbinding en loslaten en probeert in haar schilderijen en objecten uitdrukking te geven aan deze thema’s.

heleenschoots@gmail.com

 

Exposanten Heleen Wilke en Wim Kemperman
Soort werk Schilderijen en Glas-in-lood
Data 15 t/m 17 november 2013
Tijden 13:00 - 17:00

Galerij foto's

Synagoge Buren wordt gesponsord door internet marketing specialist VIP marketing

Facebook Twitter